Zorg

Bij ons ben (of word) je expert op het gebied van zorgverzekeringen en adviseer je zowel particuliere als zakelijke relaties voor de beste keuze voor hun zorgverzekering. Daarin zijn we onafhankelijk. Zelfs hebben wij de kennis in huis om internationals te adviseren over de best passende zorgverzekering. Denk hierbij aan internationale studenten of werknemers die (al dan niet tijdelijk) in Nederland komen studeren of werken. Wij werken daarmee samen met zowel publiekelijke zorgverzekeraars, als private zorgverzekeraars.

Alle vragen zijn al eens op ons afgekomen. De meeste vragen gaan over alledaagse zaken zoals ‘wat krijg ik vergoed?’ of ‘kan ik bij deze zorgverlener terecht?’. Maar ook als je ons vraagt om hulp wanneer de wachttijd bij een zorgverlener te lang is of wanneer er een declaratie niet goed gegaan is, laten wij onze relaties niet in de kou staan!

Op onze afdeling zijn de werkzaamheden divers, maar ook seizoensgebonden. In de laatste maanden van het jaar komt de beruchte ‘zorgverzekeringscampagne’ om de hoek kijken. Een erg drukke periode, maar onze kanjers deinzen hier niet voor terug. Wij adviseren in deze drukke periode iedereen van de best passende zorgverzekering en bieden organisaties een op maat gemaakte collectieve zorgverzekering. Als het moet, springen zelfs de andere afdelingen in deze periode bij; ‘all hands on deck!’.

Het vaste team bestaat uit 9 medewerkers en is gevestigd in Reeuwijk. Het team loopt uiteen van jonge enthousiastelingen tot ervaren talenten met onwijs veel kennis. Zo maken wij allemaal gebruik van de kennis en de vaardigheden van de hele afdeling en ondersteunen wij elkaar om het zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken. In de zorgverzekeringscampagne komen tijdelijke medewerkers ons versterken. Een aantal van hen doet dit al een paar jaar, maar ieder jaar krijgen we er ook nieuwe medewerkers bij die bewijzen dat hard werken een enorme voldoening geeft! Wist je dat er een aantal van deze ‘tijdelijke’ kanjers nu vast in dienst zijn bij Heilbron op verschillende afdelingen?

Meer weten?
Meer weten?

Twijfel je nog of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact!

Heilbron

Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem

recruitment@alpinagroup.com
06 – 518 860 41