Zakelijk

Binnendienst zakelijk

Werken op de zakelijke binnendienst betekent dat je onderdeel uitmaakt van een team van enthousiaste collega’s. Samen met de buitendienst sta je klaar voor onze relaties en stel je voor hen verzekeringspakketten samen. Je bent het eerste aanspreekpunt bij het beantwoorden van vragen, melden van schades, verstrekken van offertes en verzorgen en controleren van wijzigingen in de polis. Je zorgt voor de voorbereidingen van de periodieke bezoeken en verwerkt daarna de bezoekrapportages. Soms komt het voor dat je relaties moet benaderen in verband met betalingsachterstanden. Naast het zakelijke aspect probeer je ook een persoonlijke band op te bouwen, waarmee je jouw relatie het gevoel geeft ‘in een warm bad te zijn beland’.

Het team van zo’n 18 mensen is een mengeling van jonge talenten en oude rotten in het vak. Samen vullen wij elkaar aan. Dit kan zijn op het gebied van verzekeringskennis en ervaring aan de ene kant en kennis van automatisering aan de andere kant. Zo leert de één van de ander, waardoor we met zijn allen sterker en beter worden. Op de afdeling is ruimte voor eigen ontwikkeling, mogelijkheden om te studeren en om ingezet te worden op speciale projecten.  De uren die je werkt, worden in overleg met de teammanager en/of coördinator vastgesteld. Wil je met je uren schuiven?  Dan bekijken we gewoon of dat kan! In overleg is veel mogelijk. Is het even heel druk op de afdeling? Dan doen we allemaal erg ons best om achterstanden zo veel mogelijk te voorkomen. Af en toe een keer extra uren maken kan dan nodig zijn. Die uren kun je natuurlijk compenseren.

Alle collega’s zijn sociaal betrokken en houden van een stukje humor en gezelligheid. Op zijn tijd een keer flink lachen hoort erbij natuurlijk. Mensen maken graag deel uit van ons team! 

Buitendienst zakelijk

Als buitendienstadviseur geef je onze relaties op een deskundige wijze een passend advies. Ons team bestaat uit 10 adviseurs, die goed zijn opgeleid en beschikken over de nodige ervaring in de zakelijke markt. Samen met de relatie maken zij een risico-inventarisatie en komen ze tot een maatwerkoplossing. Daarbij staan het persoonlijke contact en de korte lijnen hoog in het vaandel. Een relatie heeft bij ons een vaste medewerker op kantoor en een vaste buitendienstadviseur, die altijd bereikbaar zijn. De relatie staat centraal door de bevlogenheid van de adviseur en daar zijn we trots op met z’n allen.

Door de omvang van ons bedrijf en onze positie in de markt zijn er geen verzekeraars die we niet kunnen bereiken. Loopt een relatie een lastig en ingewikkeld risico? Onze adviseurs regelen het! Zo beschikken we over een eigen volmachtbedrijf, een eigen beursmakelaar en hebben we contacten met alle gerenommeerde verzekeraars.

Zo staan we garant voor een onafhankelijk advies, zodat onze relaties zéker kunnen ondernemen. Weet jij zeker dat jij dit ook kunt waarmaken?

Meer weten?
Meer weten?

Twijfel je nog of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact!

Heilbron

Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem

recruitment@alpinagroup.com
06 – 518 860 41