Particulier

Ga je werken op onze afdeling? Dan werk je samen met 9 enthousiaste en deskundige binnendienstadviseurs, waarbij we dagelijks werken aan de zekerheid van klanten. We staan voor elkaar klaar en je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Houd je ook wel van gezelligheid? Dan zit je bij ons zéker goed! Binnen ons team heerst een fijne en positieve sfeer, maar ook tussen de teams onderling. We gaan iedere dag met plezier naar ons werk!

Hoe ziet je werkdag er bij ons uit? Je werkdag is heel afwisselend en iedere dag anders.

Zo maken wij offertes voor schade- en levensverzekeringen voor de klant, vragen de verzekeringen aan en geven wijzigingen door aan verzekeraars. Maar ook voor bankzaken (Regiobank) kunnen klanten bij ons terecht. Daarnaast nemen we proactief contact op met de klant. Heeft de buitendienstadviseur een afspraak? Dan zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes loopt. We bereiden de afspraak voor en verwerken na het bezoek de wijzigingen en/of aanvragen. We communiceren via verschillende kanalen, zoals telefoon, e-mail en zelfs chat. Maar natuurlijk ook face-to-face, want de klant is zeker welkom bij ons op kantoor. Bij ons ben je dus een echte duizendpoot en is iedere werkdag weer een uitdaging! Nee, ons maak je niet zo snel gek. Jou toch ook niet?

Meer weten?
Meer weten?

Twijfel je nog of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact!

Heilbron

Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem

recruitment@alpinagroup.com
06 – 518 860 41