Leren & studeren

Ben jij (onlangs) afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Bij ons kan je werken en studeren tegelijk! Heb je nog helemaal geen kennis van verzekeringen? Dat maakt niet uit! Door de combinatie van werken en studeren krijg je bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen en werkervaring op te doen in de verzekeringsbranche. Natuurlijk kan je doorgroeien binnen onze organisatie.

Wat houdt dit traject in?

Je start als Junior Binnendienstadviseur particulier of zakelijk, waarbij wij jou opleiden tot een volwaardig Binnendienstadviseur. Je start met verschillende verzekeringsopleidingen, zogenoemde Wft’s. Heb je nog geen Wft’s in je bezit? Dan zal je hiermee de eerste twee maanden starten. Afhankelijk van de functie bekijken we welke Wft’s hierbij aansluiten. De opleidingskosten komen voor onze rekening en je hebt één keer per week een zelfstudiedag, zodat je jezelf goed kan blijven richten op de studie en jouw ontwikkeling. Tegenover het succesvol afronden van de Wft’s staat een financiële beloning. Ook leer je in de eerste twee maanden de organisatie goed kennen en leren wij jou met onze systemen te werken.

Na deze twee maanden ga je fulltime aan de slag om werkervaring op te doen. Afhankelijk van jouw ontwikkeling worden je werkzaamheden elke keer uitgebreid. Diverse collega’s geven persoonlijke begeleiding aan jou, waardoor je echt op de functie-inhoud wordt getraind.

Tijdens dit traject neem je een kijkje in de keuken van verschillende afdelingen. Hierdoor ervaar je alle facetten van verzekeren. Zo stomen wij je klaar tot een echte professional!

Ben je benieuwd wat een Binnendienstadviseur op een dag allemaal doet? Lees dan snel meer over onze afdelingen.

Sharon van Lith

“Ik ben in 2017 begonnen bij Mandaat assuradeuren (ook onderdeel van de overkoepelende organisatie SUCSEZ Groep) als junior commercieel medewerker. Hier kreeg ik de kans om mijn vakdiploma’s te halen en het vak te leren kennen. Door de verschillende afdelingen en locaties is er binnen de totale organisatie veel ruimte om door te groeien en te ontdekken wat je leuk vindt. Zo kwam ik er al snel achter dat ik graag naar het intermediair wilde en daar was ook ruimte voor. Inmiddels zit ik al een tijdje op de afdeling inkoop en ben ik nu bezig met het behalen van assurantie A. Het volgen van een opleiding wordt dan ook erg gestimuleerd.

Daarnaast zit ik in het talentenprogramma. Een aantal keer per jaar komen wij, 10 deelnemers, bij elkaar. Binnen dit programma ga je aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. Jezelf beter leren kennen. De ander beter leren kennen. Maar ook het ontdekken van de mogelijkheden binnen de organisatie.

Sharon van Lith

Heb je vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Joëlle Ditters, medewerker recruitment, op het telefoonnummer 06 – 518 860 41 of stuur een e-mail naar recruitment@alpinagroup.com

Meer weten?
Meer weten?

Twijfel je nog of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact!

Heilbron

Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem

recruitment@alpinagroup.com
06 – 518 860 41