Klant contact center

Bij ons kom je terecht in een divers en servicegericht team. Vanuit Arnhem verrichten wij zeer gevarieerde werkzaamheden en zijn multi-inzetbaar. Niet alleen voor bestaande relaties maken wij afspraken, maar wij zijn ook sterk in het benaderen van nieuwe potentiële klanten. Daarnaast zijn informatieverstrekking en het beantwoorden van vragen een belangrijk aspect van onze dagelijkse bezigheden. Valt bij één van onze andere locaties de telefoonverbinding uit? Dan vangen wij direct de telefoon op, zodat onze relaties hoe dan ook persoonlijk te woord worden gestaan door een medewerker. Kunnen andere afdelingen hulp gebruiken bij administratieve werkzaamheden? Ook dan springen wij bij! Eigenlijk zijn we in onze organisatie dus ook wel de redders in nood! Vooral tijdens de drukke overstapperiode van de zorgverzekering zitten wij klaar om al onze relaties een passend advies te geven met betrekking tot hun zorgverzekering. Ook bieden wij hulp bij het overstappen naar een andere verzekeraar.

Op het klant contact center bestaat ook de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je krijgt de kans en ruimte om je verzekeringsdiploma’s te halen, waardoor je nog breder inzetbaar bent.

Meer weten?
Meer weten?

Twijfel je nog of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact!

Heilbron

Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem

recruitment@alpinagroup.com
06 – 518 860 41